Heibel in PVV over Polen-meldpunt

Binnen de PVV is ruzie ontstaan over het Polen-meldpunt. Kamerlid Hero Brinkman stelt in een via EenVandaag uitgelekte e-mail aan fractieleider Geert Wilders dat het meldpunt zijn doel voorbij schiet en dat er onvoldoende visie is.

Heibel+in+PVV+over+Polen%2Dmeldpunt
©

Ook is het meldpunt niet van tevoren in de fractie besproken, aldus Brinkman. ‘De hele uitvoering kwam mij nogal rauw op mijn dak. Bij de presentatie van dit meldpunt kun je niet volstaan met het in de lucht brengen van een internetsite en het uitvaardigen van een persverklaring van 4 regels om vervolgens dagen in de media niet van je te laten horen.’

Fouten

Brinkman meent dat de fouten voorkomen hadden kunnen worden door de opzet en het plan eerst in de fractie te bespreken. Hij meent dat er niet goed genoeg nagedacht is over het meldpunt en dat het meer kwaad dan goed doet.

Hij vindt dat het meldpunt alle mogelijke problemen op één hoop gooit. ‘Arbeidsverdringing is compleet iets anders dan criminaliteit, overlast door vervuiling of alcoholisme.’

Op een hoop

Brinkman, die al eerder kritiek uitte op diverse standpunten van de PVV, is boos dat alle zogeheten MOE-landers op één hoop gegooid worden. Vele MOE-landers willen gewoon netjes werken en een goede boterham verdienen, aldus Brinkman.

• Klik www.eenvandaag.nl/uploads/doc/mail-meldpunt.pdfhier voor de uitgelekte e-mail van Hero Brinkman aan Wilders.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer