Zonnepanelenvoorlichting goed bezocht

De eerste zonnepanelenvoorlichtingsavonden in Dalfsen en Lelystad trokken verleden week respectievelijk 60 en 130 bezoekers. Projecten LTO Noord is tevreden met die opkomst.

LTO Noord start in Flevoland en Overijssel project Vraagbundeling zonnepanelen. In deze provincies worden voorlichtingsavonden georganiseerd om de belangstelling voor deze vraagbundeling te peilen.

Doel van dit project is het grootschalig inkopen van zonnepanelen door leden van LTO Noord. Daarmee kan een investering in zonne-energie zonder subsidie rendabel maken.

Veel vragen

Uit de reacties van de aanwezigen viel volgens Projecten LTO Noord af te leiden dat ze geïnteresseerd zijn in het www.vraagbundelingzonnepanelen.nl/initiatief, maar nog wel veel vragen hebben. Zo blijkt het onderwerp 'de mogelijkheid tot saldering’ - het tegen elkaar wegstrepen van de gebruikte energie tegen de opgewekte energie - een hot item.

Vooral de onzekerheid over het overheidsbeleid met betrekking tot zonne-energie en het mogelijke rendement speelt daarbij een belangrijke rol.

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer