Oldtimer-Mestdag in Putten trekt veel bekijks

Veel oude trekkers kwamen zaterdag bijeen voor de oldtimer-Mestdag van Hoko Agri in Putten. 'Dit is een beetje nostalgie, dit is zoals het vroeger was', zegt deelnemer Jan Blokhuis.

De club is begonnen toen twee neven samen aan het hobbyen waren met een meststrooier en oude voorlader. Ze kwamen op het idee om op sociale media een pagina te beginnen en in een platte tekst te omschrijven wat ze aan het doen zijn.

Wie denkt dat dit alleen voor ouderen is, heeft het mis. De jeugd was flink vertegenwoordigd. 'Er doen elk jaar tussen de 20 en 25 mensen mee met allemaal verschillende trekkers en machines', vertelt organisator Bertho Hop. 'Iedereen die een oude trekker heeft met een meststrooier of cultivator mag komen helpen, lekker samen werken.'

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  20° / 11°
  25 %
 • Zondag
  23° / 11°
  10 %
 • Maandag
  23° / 11°
  10 %
Meer weer