Korte Ketens-podcast: De boerderijautomaat

Dit is de Korte Ketens-podcast van Nieuwe Oogst. Die gaat over kortere verbindingen tussen boer en consument. In deze eerste aflevering staat de boerderijautomaat centraal. Jorien Slager, redacteur bij Nieuwe Oogst, gaat langs bij drie ervaringsdeskundigen.

Wilco en Carola van Kranenbrug van de Fruitboertjes in het Gelderse Buurmalsen, Sandra Verbeek van Eieren-automaat in het Utrechtse Renswoude en Erik van der Leeden van Christi's Boerderijautomaat in het Gelderse Lienden vertellen over hun ervaringen.

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  8° / 0°
  5 %
 • Woensdag
  10° / 2°
  5 %
 • Donderdag
  11° / 3°
  20 %
Meer weer