Flevolandse akkerbouwer organiseert Pieperquiz

In plaats van zijn traditionele Pieperprijsvraag organiseert Harry Schreuder van akkerbouwbedrijf Harrys Farm in het Flevolandse Swifterbant dit jaar een Pieperquiz.

Flevolandse+akkerbouwer+organiseert+Pieperquiz
© Harrys Farm

Al tien jaar op rij laat de akkerbouwer deelnemers aan zijn Pieperprijsvraag raden naar de hoeveelheid aardappelen die hij bij het afleveren nog in zijn schuur heeft liggen. Voor de laatste vrachten worden opgehaald, maakt Schreuder foto's van de aardappelen in de bewaring en die verspreidt hij via sociale media.

Deelnemers aan de prijsvraag, die het beste een inschatting kunnen maken van het aantal tonnen dat nog moet worden afgeleverd, kunnen mooie prijzen tegemoet zien. De winnaar ontvangt naast een geldbedrag ook een bodywarmer van Harrys Farm. Jaarlijks wagen enkele honderden deelnemers in binnen- en buitenland een gokje op het moment dat Schreuder zijn prijsvraag weer aankondigt.


Speciaal voor tiende editie

Dit jaar wil de Flevolandse akkerbouwer speciaal vanwege de tiende editie in plaats van een Pieperprijsvraag een Pieperquiz organiseren. Hierbij is het de bedoeling dat kandidaten vragen beantwoorden waarbij de pieper centraal staat. De quiz vindt woensdagavond 26 mei online plaats. Schreuder schrijft op zijn website dat het aantal deelnemers gelimiteerd is tot vijftig en dat aanmelden nog steeds mogelijk is.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  21° / 15°
  30 %
 • Dinsdag
  24° / 10°
  5 %
 • Woensdag
  26° / 16°
  5 %
Meer weer