Gerberatelers+prijken+op+billboard
Nieuws
© Vandeez

Gerberatelers prijken op billboard

Gerberatelers zijn deze week op een billboard te zien langs de snelweg A4 bij Leiden, richting Den Haag. De promotie voor de bloem is onderdeel van de campagne 'Coloured by Gerbera'.

In 'Coloured by Gerbera' willen de gerberatelers tonen dat deze bloem altijd verrast. De internationale campagne, die wordt gefinancierd door alle veertig telers en veredelaars, is gericht op bloemisten en consumenten.


Elk jaar, in september, brengt 'Coloured by Gerbera' alle nieuwe soorten van de Nederlandse telers voor het voetlicht. Dit jaar is het assortiment met negentig nieuwe gerberasoorten uitgebreid. De ontwikkeling van een nieuwe gerbera duurt gemiddeld drie jaar.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  24° / 13°
  50 %
 • Maandag
  20° / 15°
  70 %
 • Dinsdag
  17° / 10°
  20 %
Meer weer