Podcast%3A+%27Melkveehouders+uiten+zorgen+over+voerspoor%27+
Podcast
© David Hilberink

Podcast: 'Melkveehouders uiten zorgen over voerspoor'

Regelmatig hoor je bij Nieuwe Oogst gesprekken en reportages die duiding en verdieping geven aan het nieuws. We nemen je mee in verhalen achter het nieuws, verteld door betrokkenen, deskundigen en beleidsmakers.

'Het is minder efficiënt, zorgt voor hogere kosten en de diergezondheid zet je ermee onder druk.' Dat is wat melkveehouders zeggen over de voermaatregel van landbouwminister Carola Schouten. In het leven geroepen om stikstofruimte te creëren, maar doet dat het ook? In deze podcast komen twee melkveehouders aan het woord die daar grote twijfels over hebben.
Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  9° / 2°
  0 %
 • Dinsdag
  12° / -1°
  0 %
 • Woensdag
  14° / 1°
  5 %
Meer weer