Sieplo+levert+doseerbak+aan+winnaar+RMV%2Dactie
Nieuws
© Sieplo

Sieplo levert doseerbak aan winnaar RMV-actie

Ter introductie heeft Sieplo een nieuwe doseerbak verloot aan beursbezoekers. Onlangs werd de DB1800 afgeleverd bij winnaar Cristian Lekkerkerker uit Streefkerk in Zuid-Holland.

Tijdens de beurzen RMV Hardenberg en Gorinchem presenteerde Sieplo vorig jaar de nieuwe ruwvoerdoseerbak. Deze doseerbak, bijzonder vanwege de volledige vervaardiging uit RVS en de extra grote horizontale losvijzel, werd goed ontvangen.

Door het invullen van de coupon in het RMV-bonnenboekje maakten de bezoekers in Hardenberg en Gorinchem kans op een exemplaar van de nieuwe doseerbak. De DB1800, een exemplaar met een inhoud van 1.700 liter, is onlangs aan winnaar Lekkerkerker afgeleverd.

De melkveehouder uit Streefkerk voert de 150 melkkoeien 's zomers vers gras en verschillende producten. 'De Sieplo-doseerbak komt goed van pas. Voor het verstrekken van de bijproducten gebruikten we een kuilhapper en mengwagen. Dankzij de doseerbak kan ik het met één machine af, kunnen we sneller en secuurder voeren en blijven voergang en erf schoner.'

Slijtvastheid

De Sieplo-doseerbak is inmiddels al geleverd aan diverse veehouders in Nederland, Duitsland en daarbuiten. De gebruikers zijn met name enthousiast over de slijtvastheid van de machine en het nauwkeurige en snelle doseerproces. De slijtvastheid van de machine is te danken aan de robuuste constructie en de vervaardiging uit RVS. Dit resulteert tevens in een laag eigengewicht.

De grote horizontale losvijzel, van maar liefst 40 centimeter, zorgt voor snel en secuur doseren. Doordat de doseerbak aan beide zijden over losdeuren beschikt, kan eenvoudig links en rechts van de voergang worden gedoseerd. Tevens voorkomen de losdeuren dat er onder het rijden voer wordt gemorst.

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  9° / 2°
  0 %
 • Dinsdag
  12° / -1°
  0 %
 • Woensdag
  14° / 1°
  5 %
Meer weer