'Ik weet inmiddels de weg in Brussel'

Iris Bouwers (26) start 1 oktober als lobbyist van LTO Nederland in Brussel. Ze was vrijdag te gast in de studio van NieuweOogst.tv om over haar nieuwe functie te vertellen. 'Ik weet inmiddels de weg in Brussel.'

Bouwers volgt Tsjerk Terpstra op die voor Agriterra naar Nepal vertrekt. In de studio praatte ze over haar werkzaamheden als lobbyist voor LTO Nederland in Brussel. Bouwers is boerin en heeft ruime ervaring in de agrarische belangenbehartiging.


Bouwers was vicevoorzitter van CEJA, de belangenbehartiger voor Europese jonge boeren en tuinders. Ook was ze portefeuillehouder internationaal en vicevoorzitter van het Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt (NAJK).

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  5° / 1°
  40 %
 • Vrijdag
  7° / 0°
  40 %
 • Zaterdag
  7° / 4°
  20 %
Meer weer