Nico Rijnbeek gedecoreerd in Boskoop

Nico Rijnbeek, oud-directeur van Rijnbeek en Zonen, is vrijdag 23 augustus in Boskoop gedecoreerd met de Zilveren Speld van de LTO-cultuurgroep Vaste Planten.

Nico+Rijnbeek+gedecoreerd+in+Boskoop
© Eigen Foto

Rijnbeek ontving deze speld vanwege het tachtigjarig bestaan van de onderneming Rijnbeek en Zonen en voor zijn onvermoeibare inzet voor de sector. Hij bekleedde vele bestuursfuncties in de sector, waaronder bij ISU, Materialencommissie, Bestuur Vereniging Vaste Plantenvereniging, Floriade en Keuringscommissies.

'Kenmerkend voor Rijnbeek is zijn enorme gedrevenheid', zegt Aad Vollebregt, die de speld namens de cultuurgroep uitreikte. Als Rijnbeek ergens van overtuigd is, dan geeft hij niet op totdat zijn idee is gerealiseerd. Deze eigenschap is niet alleen nuttig geweest voor de opbouw van Rijnbeek en Zonen, maar heeft ook bijgedragen voor de ontwikkeling van de sector.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  21° / 13°
  20 %
 • Vrijdag
  21° / 13°
  70 %
 • Zaterdag
  20° / 9°
  5 %
Meer weer