Flora Holland maakt dienstverlening flexibel

Royal FloraHolland gaat de komende tijd haar dienstverlening flink vernieuwen. De veranderingen leiden tot een flexibeler en meer efficiënt dienstenpakket.

Flora+Holland+maakt+dienstverlening+flexibel
© FloraHolland

Flora Holland doet dit om een passend antwoord te blijven geven op de steeds verder uiteenlopende behoeften van kwekers en kopers. Flora Holland wil de komend ejaren de kwekers optimaal van dienst kunnen zijn.

'In een dynamische wereld, en in het bijzonder in onze sector, is het van belang om te veranderen om waardevol te kunnen blijven. Alleen door ons continu te ontwikkelen kunnen wij u relevante diensten blijven bieden, waarmee wij u optimaal kunnen helpen om het meeste uit de markt te halen', meldt Flora Holland.

Vrijheid

Flora Holland ziet dat de behoeften van kwekers meer uiteenlopend en in beweging zijn dan ooit tevoren. Er verandert daarom de komende tijd veel in de dienstverlening. 'Zo gaat Flora Holland kweker de vrijheid bieden om zelf een dienstenpakket samen te stellen, specifiek afgestemd op uw bedrijf. Daarbij past het bedrijf in toenemende mate het principe toe van 'de gebruiker betaalt'.

Met de vernieuwde diensten versterken kwekers verschillende aspecten van de commerciële bedrijfsvoering. Van meer inzichten, kennis en advies tot het praktisch optimaliseren en efficiënter inrichten van uw onderneming.

Vanaf 1 juni maken kwekers kennis met onze vernieuwde dienstverlening - en wat deze kan betekenen voor de onderneming.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  22° / 14°
  5 %
 • Donderdag
  24° / 12°
  20 %
 • Vrijdag
  22° / 17°
  80 %
Meer weer