AB Oost verandert naam in Abeos

AB Oost heet voortaan Abeos. De nieuwe naam voor de organisatie die voorziet in flexibele arbeid, wordt sinds 1 juni gebruikt. De naamswijziging gaat gepaard met een nieuw logo en met de nieuwe slogan 'Werken met vakkrachten'.

AB+Oost+verandert+naam+in+Abeos
© Frans Mulder

Volgens de organisatie, die van oorsprong vooral actief is in het oosten van Nederland in de bedrijfsverzorging, is de naamswijziging belangrijk omdat het bedrijf ook steeds meer klanten in andere delen van het land heeft. De naam AB Oost dekte daarom de lading niet meer.

De nieuwe naam past volgens de organisatie ook bij de visie van het bedrijf, waarin structurele groei en vakmanschap worden nagestreefd.

Zelfde klank

Abeos benadrukt dat het bedrijf dicht bij de oorsprong blijft. Dat komt tot uitdrukking in de uitspraak van de nieuwe naam: die klinkt bijna hetzelfde als de oude naam. 'De eerste twee letters verwijzen naar die roots, het tweede deel van de naam staat voor de dageraad. Het symboliseert de ruim 3.500 vakmensen die dagelijks en te allen tijde klaarstaan voor de klanten', meldt de organisatie.

Abeos beschikt over vijftien vestigingen in de provincies Drenthe, Flevoland, Gelderland en Overijssel en is actief in de sectoren agri & food, industrie, logistiek, bouw, asbestsanering, groenvoorziening, grond-, weg- en waterbouw en de veterinaire branche.

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  22° / 11°
  20 %
 • Maandag
  20° / 11°
  45 %
 • Dinsdag
  23° / 11°
  20 %
Meer weer