Nieuwe leerstoelen Faculteit Diergeneeskunde

Faculteit Diergeneeskunde van Universiteit Utrecht wil zich als opinieleider op het gebied van dierenwelzijn profileren, zowel nationaal als internationaal. Ze heeft daarvoor twee nieuwe leerstoelen ingesteld: Diergedrag en Dierenwelzijn.

Nieuwe+leerstoelen+Faculteit+Diergeneeskunde
© Ger Loeffen

Per 1 februari trad Saskia Arndt aan als hoogleraar Diergedrag. Per 1 mei is Bas Rodenburg benoemd als hoofd van de leerstoel Dierenwelzijn. Beide leerstoelen vallen onder het departement Dier in Wetenschap en Maatschappij van de faculteit Diergeneeskunde.

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  10° / 5°
  30 %
 • Zondag
  11° / 2°
  30 %
 • Maandag
  10° / 0°
  20 %
Meer weer