MIA/Vamil regeling voor Aerostar-Rotation

De Einböck Aerostar-Rotation wiedeg is met de roterende sterwielen een bijzondere machine met ook werking in de rij. De machine valt in de MIA/Vamil regeling A2351 voor intrarijwieders.

MIA%2FVamil+regeling+voor+Aerostar%2DRotation
© Nieuwe Oogst

Door gebruik te maken van de MIA/Vamil regeling kan een bedrijf afhankelijk van de situatie een groot voordeel doen bij de aanschaf van de Aerostar-Rotation. Met deze stimulering onderschrijft de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) het verschil tussen een traditionele wiedeg en de nieuwe vinding van Einböck.

Door de roterende elementen is de kans op vollopen beperkt. Of het nu gaat om gewasresten, blad of bijvoorbeeld vaste mest, de Aerostar-Rotation rolt er gewoon doorheen. Het is niet meer nodig om tussentijds te stoppen om de machine leeg te plukken. Daarnaast voorkomt het de hopen bij elkaar gesleepte massa op het veld.

Geveerde armen

De druk op de individueel geveerde armen van de sterwielen kan vanuit de cabine hydraulisch worden aangepast. De machine kan zo zonder afstappen worden aangepast aan de actuele omstandigheden. Naast de drukinstelling is de framehoogte en rijsnelheid van invloed op de werking.

Einböck is een Oostenrijks familiebedrijf dat zich met name concentreert op de ontwikkeling en productie van machines om mechanische onkruidbestrijding uit te voeren. Duurzaamheid is een zeer belangrijk thema. Vele reeds verkochte Einböck eggen zijn na tientallen jaren nog steeds in bedrijf.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    16° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer