Tuinbouwrelatiedagen trekken achtduizend bezoekers

De Tuinbouwrelatiedagen in Venray hebben in totaal 7.918 bezoekers getrokken. Met name de tweede beursdag kon rekenen op veel belangstelling: 3.194 bezoekers.

Ook het symposium 'Anticiperen op weersextremen' was populair: bijna negentig geïnteresseerden kwamen hierop af. Tijdens deze bijeenkomst kregen tuinbouwprofessionals inzicht en kennis over klimaatsveranderingen. Het programma werd afgetrapt door Piet Paulusma.

Aan het eind van de tweede beursdag werd door het Innovatiefonds voor telers de publieksprijs uitgereikt. Dit gebeurde op het Innovatieplein. De hoofdprijs ging naar Henk Pol met zijn werkgang ondergrondsstrokenploegen. Het behoud van organische stoffen en minder uitspoelen van nutriënten overtuigden de jury om deze innovatie te bekronen.

Betrokkenheid

Om Tuinbouw Relatiedagen Venray in 2017 verder te ontwikkelen, hebben meerdere exposanten aangegeven mee te willen denken over de toekomst van deze beurs, meldt de organisator. 'Uit deze betrokkenheid blijkt dat er vanuit de markt veel vertrouwen heerst in de beurstitel. Een wens van exposanten en beursorganisatie is een uitbreiding van de beursvloer met meer exposanten op het gebied van boomkwekerij en zachtfruit.'

De eerstvolgende tuinbouwbeurs van Evenementenhal is HortiContact op 14, 15 en 16 februari in Evenementenhal Gorinchem. De Tuinbouwrelatiedagen in Venray vonden op 29 en 30 november en 1 december plaats.

Bekijk meer over:

Lees ook

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
  • Dinsdag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer