Nieuwe innovaties op EuroTier Hannover

Deze week vond in Hannover de internationale landbouwbeurs EuroTier plaats. Nieuwe Oogst liep een dag over de beursvloer en signaleerde een aantal nieuwe technieken die grotendeels uit Nederland afkomstig waren.

Het bedrijf Spinder uit het Friese Harkema de zilveren innovatie award voor de Cuddle Box. Met de box kan het afkalveren makkelijk worden afgerond.

PiggyCheck

Daarnaast ging veel aandacht uit naar de PiggyCheck van de Duitse firma Meier-Brakenberg. Dit bedrijf werkt aan een app die het gewicht van een big kan bepalen. De app werkt door middel van een 3D-camera en software die wordt gevuld met voerdata en andere kenmerken. Nu is de app op 5 kilo nauwkeurig, als deze op de markt komt moet dat 2 kilo zijn.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  7° / 4°
  70 %
 • Maandag
  9° / 7°
  70 %
 • Dinsdag
  8° / 5°
  20 %
Meer weer