Nieuwe percelenlaag op Boer en Bunder

De nieuwe percelenlaag van Crop-R is voor 2016 beschikbaar op Boer&Bunder. Iedereen kan nu weer de meest actuele percelen bekijken die er op dit moment beschikbaar zijn.

Nieuwe+percelenlaag+op+Boer+en+Bunder
© eigen foto Crop-R

De percelenlaag is handig voor loonwerkers, rentmeesters, boeren en buitenlui. Sinds de lancering eind vorig jaar op de Dutch Design week in Eindhoven heeft de gratis site al 60.000 unieke bezoekers gehad. Ieder jaar stelt RVO.nl aan het einde van de zomer de nieuwe gewaspercelen beschikbaar die alle agrariërs in Nederland hebben opgegeven tijdens de laatste Gecombineerde Opgave.

Crop-R heeft als eerste in Nederland deze laag via Boer&Bunder voor iedereen op een makkelijke beschikbaar gesteld.

Daarnaast wordt de nieuwe percelenlaag ook op het eigen platform gebruikt (www.crop-r.com) en in de SCAN GIS applicatie voor de afhandeling van natuursubsidies.

Locatie percelen

De nieuwste data op Boer&Bunder is handig voor iedereen die interesse heeft in de locatie en historie van de Nederlandse akkers en graslandpercelen.

Boeren kunnen op elk perceel in Nederland zien welke gewassen daar de afgelopen 8 jaar gestaan hebben. De nieuwe informatie blijkt in de praktijk ook handig te zijn voor loonwerkers die de locatie van de percelen proberen te vinden.

Boer&Bunder is een gratis applicatie die open data visualiseert op perceelsniveau. In één oogopslag toont de app open data voor alle 1,9 miljoen hectare landbouwgrond in Nederland.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    10° / 3°
    50 %
  • Donderdag
    10° / 3°
    20 %
  • Vrijdag
    11° / 4°
    70 %
Meer weer