Gouden+Greep%2Dnominatie+Nieuwe+Oogst+TV
Nieuws
© Nieuwe Oost

Gouden Greep-nominatie Nieuwe Oogst TV

Het videonieuwsbulletin van Nieuwe Oogst TV is genomineerd voor de Gouden Greep. In totaal kwamen er 42 inzendingen bij de NVLJ binnen, waarvan er elf zijn genomineerd.

De Gouden Greep is de prijs voor de beste journalistieke productie van het jaar in de land- en tuinbouwjournalistiek. De prijs is een initiatief van de Nederlandse Vereniging voor Landbouw- en Tuinbouwjournalistiek (NVLJ).

Het nieuwsbulletin is naar voren geschoven in de categorie Innovatie samen met een artikel van Wim Esselink. Hij maakte voor Boerderij een uitwerking van de AMVB Grondgebonden Melkveehouderij, inclusief rekenmodel.

Categorieën

De elf genomineerden zijn verdeeld over de volgende categorieën: journalistieke producties (2), achtergronden bij het nieuws(4), innovatie (2) en vakmanschap (3).

De jury kiest in iedere categorie een winnaar. Dat viertal strijdt dan om de Zilveren en Gouden Greep. Verder wordt op 20 juni in Deventer ook de Bronzen Greep bekendgemaakt. Dat is de aanmoedigingsprijs voor jonge journalisten.

Uitzendingen

Nieuwe Oogst TV maakt drie keer per week een videonieuwsbulletin: op maandag, woensdag en vrijdag. De uitzendingen gaan live om 15 uur, op www.nieuweoogst.nl, Facebook en ons YouTube-kanaal.

Daarnaast verschijnen bijna dagelijks nieuwsvideo's online met daarin items uit de volle breedte van de agrarische wereld.

Weer

 • Zaterdag
  11° / 4°
  20 %
 • Zondag
  8° / 4°
  20 %
 • Maandag
  6° / 3°
  60 %
Meer weer