Loonbedrijf K&D stopt er mee

Loonbedrijf Klooster & Dekker in Zuidwolde stopt per 1 juli. De machines worden verkocht en het merendeel van de zeventien werknemers krijgt bij andere bedrijven passend werk aangeboden.

De K&D winkel, K&D Transport en K&D mechanisatie- en landbouwbedrijf gaan wel verder met de activiteiten. Het besluit om te stoppen is genomen omdat eigenaar Roelof Klooster en zijn vrouw Lammie een stap terug willen doen.

Ook speelt mee dat de ontwikkelingen binnen de agrarische sector voor zoon Rolf Klooster te onzeker zijn. Klooster & Dekker is op dit moment een financieel gezond bedrijf.

Lopende projecten

Klooster & Dekker is sinds 1956 actief binnen in de agrarische en grondwerksector. 'Uiteraard worden de lopende projecten afgerond', geeft Rolf Klooster aan.

Door deze keuze moeten veel klanten op zoek naar een ander loonbedrijf.'Wij zijn ervan overtuigd dat er betrouwbare en slagvaardige partners zijn die hen in de toekomst van dienst kunnen zijn.'

Goede voorzieningen

Voor de medewerkers van het loon-, en grondverzetbedrijf K&D kunnen goede voorzieningen worden getroffen. In een brief aan alle relaties spreken Roelof, Lammie en Rolf van 'een doordacht besluit, na een moeilijk en emotioneel proces'.

Het besluit heeft geen gevolgen voor het project van de biovergistingsinstallatie, want daar is K&D Transport bij betrokken.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    12° / 3°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 4°
    70 %
Meer weer