€1.000 voor kwekerij Michel Grootscholten

Chrysantenkwekerij Michel Grootscholten uit Monster heeft vanwege haar innovatiekracht een cheque van 1.000 euro ontvangen van LTO Glaskracht Nederland. LTO kreeg dit bedrag weer van beheersstichting Loswal 'De Bonnen'.

Voorzitter Jos van der Knaap van LTO Glaskracht Westland reikte de cheque uit aan Michel Grootscholten. LTO Glaskracht had de cheque op 27 mei 2015 van beheersstichting Loswal 'De Bonnen' gekregen.

Dat gebeurde ter gelegenheid van de presentatie van het boek ‘Opgeruimd staat netjes’, waarin de ontstaansgeschiedenis van het Composteringsbedrijf Zuid-Holland wordt beschreven.

Trips

'Het was nog moeilijk kiezen, want onze sector kent veel innovatieve en vooruitstrevende ondernemers', gaf Van der Knaap aan. 'Deze ondernemer wil graag verder met onderzoek naar het opzetten van een alternatieve bestrijdingsmethode voor trips.'

Dit is volgens de voorzitter belangrijk om het gebruik van chemische gewasbeschermingsmiddelen nog verder te beperken. 'Met deze cheque willen wij hem aanmoedigen daar vooral mee door te gaan.'

De Bonnen

Doel van beheersstichting Loswal 'De Bonnen' is de bevordering van innovatie in en ontwikkeling van de tuinbouw onder glas.

Zij verleent financiële steun aan projecten die hier betrekking op hebben, alsmede aan projecten die de kwaliteit van de samenleving bevorderen. Het werkgebied van de stichting omvat het Westland, Midden-Delfland en Hoek van Holland.

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    10° / 3°
    50 %
  • Donderdag
    10° / 2°
    20 %
  • Vrijdag
    11° / 4°
    70 %
Meer weer