LLTB%3A+meld+grondwateronttrekking
Nieuws
© Nieuwe Oogst

LLTB: meld grondwateronttrekking

De LLTB wil leden er nogmaals op attenderen dat onttrekkingen voor beregening en bevloeiingen van bedekte teelten en pot- en containervelden vergunningplichtig zijn geworden. Bestaande grondwateronttrekkingen kunnen tot en met 15 december 2015 worden gemeld bij waterschap Peel en Maasvallei.

Alleen tijdig gemelde en feitelijk aanwezige grondwateronttrekkingen worden geregistreerd en zijn op basis van de Algemene regel grondwater vrijgesteld van de vergunningplicht. Onttrekkingen die na deze datum worden gemeld, worden behandeld als nieuwe onttrekkingen en zijn daarom vergunningplichtig.

Het meldingsformulier kan gedownload worden via www.wpm.nl/bedekteteelt. Vragen? Neem contact op met het procesteam Vergunningen van waterschap Peel en Maasvallei via (077) 3891111 of stuur een e-mail naar vergunningen@wpm.nl.

Weer

 • Zondag
  3° / 1°
  10 %
 • Maandag
  6° / -3°
  20 %
 • Dinsdag
  9° / 4°
  20 %
Meer weer