De Heus investeert in nieuwe premixfabrieken

Koninklijke De Heus breidt haar activiteiten in premixen verder uit door de bouw van twee nieuwe fabrieken in Nederland en in Polen. Met de nieuwbouw speelt De Heus in op de groeiende vraag naar premixen.

De+Heus+investeert+in+nieuwe+premixfabrieken
© De Heus

In Rusland en Brazilië heeft De Heus al een vooraanstaande positie op het gebied van premixen. Om aan de mondiale vraag naar premixen te voldoen zijn er twee ultramoderneieuw fabrieken gebouwd, volledig toegespitst op de productie van premixen.

Nutritionele samenstelling

De fabrieken zijn zo ontworptn dat voldaan kan worden aan elk gevraagd volume en elke willekeurige samenstelling. De Heus kan naast compleet voer en mengvoer, elke nutritionele oplossing in eigen huis produceren

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  2° / -1°
  10 %
 • Zondag
  3° / -2°
  5 %
 • Maandag
  3° / 1°
  30 %
Meer weer