DNA Green Group breidt uit

DNA Green Group heeft de veredelings- en vermeerderingsactiviteiten in gerbera's en rozen van Terra Nigra overgenomen. Door de overname breidt DNA Green Group het bestaande assortiment in snijbloemen verder uit.

DNA+Green+Group+breidt+uit
© DNA Green Group

Door het inbrengen van de genenbanken van de rozen en gerbera's van Terra Nigra zullen er sneller nieuwe variëteiten van deze bloemen beschikbaar komen, zegt het bedrijf.

DNA Green Group is een veredelingsbedrijf in snijbloemen, potplanten, perkplanten en meerjarige planten dat in 2013 is ontstaan door de fusie van Dümmen Group en Agribio Group.

Omzet

De omzet bedroeg in 2014 zo'n 170 miljoen euro. Het bedrijf heeft ruim zesduizend mensen in dienst. Terra Nigra, met de hoofdvestiging in Kudelstaart, is gespecialiseerd in de veredeling, marketing en vermeerdering van gerbera's en rozen.

De belangrijkste afzetmarkten voor deze onderneming zijn - naast Nederland - de Verenigde Staten, Kenia, Ecuador, Colombia, Japan, India en Zuid-Europa. Naast de hoofdvestiging heeft Terra Nigra vestigingen in de Verenigde Staten, Ecuador en Kenia.

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  7° / 1°
  10 %
 • Zaterdag
  9° / 2°
  10 %
 • Zondag
  10° / 4°
  5 %
Meer weer