Vacature LTO Noord Flevoland

Door het aftreden van Hubert Ceelaert als provinciaal bestuurslid per 1 januari 2015 ontstaat een vacature voor de functie van provinciaal bestuurslid voor LTO Noord in Flevoland vanuit de cluster plantaardig. LTO Noord Flevoland start een verkiezingsprocedure.
De kandidaat die gezocht wordt moet lid zijn van LTO Noord en/of de KAVB en actief ondernemer in de akkerbouw en/of bollenteelt. De kandidaat heeft zijn bedrijf in de provincie Flevoland en moet affiniteit hebben met de provinciale agrarische belangenbehartiging, met name op het terrein van grondgebruik, ruimtelijke ordening en milieu.
Leden kunnen zich tot 1 januari 2015 schriftelijk kandidaat stellen. Op de website van LTO Noord Flevoland staat een uitgebreide profielschets. Op de site staat ook een formulier voor de kandidaatstelling.
Een vertrouwenscommissie zal een gesprek voeren met de kandidaten en een voordracht doen aan het Provinciaal Overleg. Dit Provinciaal Overleg beslist over de benoeming. Meer informatie over de vacature is te krijgen via regiomanager Kees van Beek, telefoon (06) 20390414.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    11° / 2°
    50 %
  • Zaterdag
    17° / 5°
    70 %
Meer weer