Inloggen en de leden-app, heeft u zich al geregistreerd?

Regelmatig krijgen we vragen over het inloggen op de LTO Noord-website. Om in te kunnen loggen, dient u eerst een inlogcode aan te maken. Deze inlogcode kunt u aanmaken op www.ltonoord.nl/user/register. U heeft hiervoor uw lidnummer nodig en uw e-mailadres zoals dat bij LTO Noord geregistreerd staat.
Het lidnummer kunt u vinden op het adreslabel van Nieuwe Oogst, het lidnummer is zichtbaar boven uw naam. Ook kunt u het lidnummer opvragen bij het Informatiecentrum. Als u zich eerder heeft geregistreerd voor de Agriconnect-netten, dan dient u deze gegevens te gebruiken om in te loggen op de LTO Noord-website.
Heeft u zich al eerder geregistreerd, maar bent u het wachtwoord vergeten? U kunt deze opnieuw aanvragen via www.ltonoord.nl/user/password.
Daarnaast kunt u gratis de LTO Noord-leden-app op uw smartphone downloaden. Met de app heeft u altijd de contactgegevens van de bestuurders bij de hand.
U kunt direct bellen of mailen met het Informatiecentrum en u kunt de digitale ledenpas inzien.
De app hoeft niet geïnstalleerd te worden, maar moet toegevoegd worden aan het startscherm van uw telefoon. U moet zich eerst registreren om gebruik te kunnen maken van de app. Registreer met uw lidmaatschapsnummer, e-mailadres en postcode. Hiervoor kunt u met uw smartphone naar www.ledenappmobiel.nl/ltonoord gaan. Na registratie ontvangt u per e-mail de bevestigingsmail met daarin een link waarmee u de app kunt ophalen. Open de link vanaf uw smartphone en log in. Vervolgens voegt u de app toe aan het startscherm van uw smartphone of tablet en kunt u gebruikmaken van de app.
Meer informatie over het ophalen van de LTO Noord-app is te vinden op www.ltonoord.nl/app.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer