ForFarmers+doet+onderzoek+bij+Aeres
Nieuws
© ForFarmers

ForFarmers doet onderzoek bij Aeres

ForFarmers, CAH Vilentum en het Aeres Praktijkcentrum Dronten gaan samen veevoedingsonderzoek uitvoeren bij melkvee. Op dit moment wordt een nieuw praktijkcentrum van het Aeres Praktijkcentrum Dronten ingericht.

Dit nieuwe Aeres Praktijkcentrum Dronten beschikt over verschillende praktijkleerfaciliteiten op het gebied van de melkveehouderij die worden ingezet voor studenten (MBO en HBO) en het bedrijfsleven.

Zo investeert ForFarmers in praktijkgericht veevoedingsonderzoek samen met het onderwijs. De faciliteiten van het Aeres Praktijkcentrum Dronten worden ingericht voor het doen van praktijkonderzoek op het gebied van melkveevoeding.

Weer

 • Donderdag
  2° / 1°
  50 %
 • Vrijdag
  7° / 1°
  20 %
 • Zaterdag
  10° / 3°
  70 %
Meer weer