Groep+Jotan+Red+op+HHH%2Dshow
Nieuws
© masterrind holland

Groep Jotan Red op HHH-show

Deze week werd bekend dat Masterrind op de HHH-show een dochtergroep van de roodbonte stier Jotan Red in de ring brengt. Alle dieren doen ook mee met de individuele keuring. Daarmee lijkt de kwaliteit van deze groep te zijn gewaarborgd.

'Er zijn ongeveer vijftien dieren aangemeld voor de keuring. Hieruit willen we een dochtergroep formeren', vertelt Sietze Akkerman van Masterrind Holland. Hij verwacht dat dit meer dan voldoende is om een goede groep te formeren.

Jotan Red heeft in zijn laatste fokwaardeschatting bijna 1.700 dochters zitten. Met een fokwaarde van 116 voor totaal exterieur mag deze stier een exterieurtopper worden genoemd.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  13° / 8°
  80 %
 • Zaterdag
  14° / 8°
  70 %
 • Zondag
  16° / 9°
  70 %
Meer weer