Themabijeenkomst CO2 in glasgroente

Hoe kun je minimaal CO2 doseren en toch een optimale productie halen? Een recent afgerond CO2-onderzoek van TTO en Plant Lighting toont aan dat langdurige hoge CO2-concentraties zorgen voor luie bladeren.

Veel kwekers doseren fors CO2, maar minuscule verontreinigen in de kaslucht van met name rookgassen kunnen veel schadelijke effecten hebben. Kwekers krijgen tips om dit te voorkomen tijdens bijeenkomsten over dit onderwerp.
En wat te denken van het effect van het terugdringen van het gasverbruik; als we minder CO2 hebben, waar halen we dan CO2 vandaan? Kom er alles over te weten tijdens de bijeenkomsten van LTO Glaskracht. Op 29 oktober is er een bijeenkomst bij Demokwekerij Westland, Zwethlaan 52 in Honselersdijk en op 5 november is er een bijeenkomst bij Kwekerij Moors, Waardjesweg 57 in Asten-Heusden. Let op, de programma’s van de twee bijeenkomsten zijn afwijkend.
De programma’s en het aanmeldformulier zijn terug te vinden op het LLTB-ledennet. Kijk hiervoor bij de vakgroep Tuinbouw Bedekte Teelten.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    9° / 2°
    70 %
  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    11° / 2°
    50 %
Meer weer