Geld besparen met LTO Ledenvoordeel

Honderden euro’s besparen? LTO Ledenvoordeel regelt het voor de agrariër. Bijvoorbeeld via collectieve zorgverzekering, goedkopere brandstof of bij het huren van machines.

De bedrijfsresultaten moeten omhoog en de bedrijfskosten moeten omlaag. Tegelijkertijd moet het bedrijf concurrerend en toekomstgericht zijn. Er moet geïnvesteerd worden in nieuwe producten en technieken. Alleen niet te duur en zonder gedoe.
Maar hoe doet u dat? En wat is wijsheid? Koopt u via internet? Via de installateur in het dorp? U wordt benaderd door adviseurs, vertegenwoordigers en verkopers. Allemaal hebben ze het beste met u voor, maar wie heeft nu gelijk? Welke verkoper geeft nu echt eerlijk advies?
LTO Ledenvoordeel herkent deze situatie als geen ander. Al meer dan tien jaar vergelijkt LTO Ledenvoordeel betaalbare en betrouwbare leveranciers op onderdelen als prijs, ervaring, kwaliteit, service en garantie. De leverancier met het beste totaalaanbod wordt opgenomen in het LTO Ledenvoordeel-programma.
In de afgelopen jaren hebben al vele tienduizenden leden producten of diensten via LTO Ledenvoordeel besteld. Vaak met een flink financieel voordeel. Altijd in de scherpste prijs/kwaliteitverhouding.
Daarnaast staat het LTO Ledenvoordeel-serviceteam altijd klaar voor haar leden. Bij vragen, problemen of klachten pakt LTO Ledenvoordeel dit op en zorgt voor een vlotte afhandeling.
Nog niet overtuigd? Het assortiment van LTO Ledenvoordeel telt inmiddels veertig producten en diensten. Hieronder een greep uit het assortiment.
- Tot 15 procent korting op een collectieve zorgverzekering.
- 20 procent korting op beveiliging van uw agrarisch materieel via Track & Trace.
- 25 procent korting op de huur van gereedschap en machines.
- 10,9 cent korting op de brandstofprijs.
- 30 procent korting op koffiezetapparaten.
Nieuwsgierig wat dit voor u kan betekenen? LTO Ledenvoordeel maakt uw voordeel inzichtelijk. Loop langs op de stand en maak kennis met het team van LTO Ledenvoordeel of kijk op de vernieuwde website www.ltoledenvoordeel.nl.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    16° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer