Kroon van Holland naar Amsterdam

Kennisplatform en stichting Kroon van Holland gaat haar concept StreekMarkt & StreekDiner op 28 september uitrollen op het Foodcenter van Amsterdam.

Kroon+van+Holland++naar+Amsterdam
© NVT

Op verschillende manieren wordt de consument in contact gebracht met de producent en wordt de boer-burgerrelatie versterkt. Ook komt er een Meet&Greet waar producenten en handelaren bij elkaar kunnen komen.

Tijdens de markt zelf, bij de productpresentaties en workshops en tijdens het StreekDiner waar de producent, buur en burger elkaar treffen aan de lange aanschuiftafels, kunnen zij het gesprek voortzetten', meldt Gerrit Preijde van Kroon van Holland. 'We hebben inmiddels al drie edities in de Noordkop gehouden.'

Sleutelfiguren

De stichting Kroon van Holland zoekt nog agrarische ondernemers die met hun producten op de markt willen staan. Ook worden sleutelfiguren uit de Noord-Hollandse voedselketen uitgenodigd.

'Kennisoverdracht, ketentransparantie en korte ketens zijn maatschappelijke thema’s waar wij op anticiperen. Verbindingen leggen tussen maatschappelijke groeperingen, bedrijven en organisaties, kennis aanreiken over gezonde voeding en duurzame productie', aldus Preijde.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    12° / 3°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 4°
    70 %
Meer weer