Besteding PT-gelden bomen

Bij het Productschap Tuinbouw (PT), dat per 1 januari 2015 ophoudt te bestaan, is voor de sector bomen en vaste planten nog ongeveer 600.000 euro beschikbaar voor onderzoek en aan onderzoek gerelateerde projecten.

LTO Nederland en Anthos kunnen hiervoor tot 15 september projectaanvragen indienen bij het PT. Deze partijen werken samen in de Raad voor de Boomkwekerij en willen namens de raad alle voormalig heffingsplichtigen in de gelegenheid stellen projectideeën aan te leveren.
Het aanleveren van projectideeën kan tot uiterlijk 17 augustus en uitsluitend met een inventarisatieformulier. Alleen digitaal ingevulde formulieren (in Word) worden in behandeling genomen.

Weer

 • Zaterdag
  16° / 7°
  40 %
 • Zondag
  17° / 10°
  70 %
 • Maandag
  16° / 10°
  40 %
Meer weer