Biowietteler+zoekt+oplossing+in+crowdfunding
© Anker en Anker strafrechtadvocaten

Biowietteler zoekt oplossing in crowdfunding

Doede de Jong, die in april werd veroordeeld tot het terugbetalen van de winst die hij maakte met biologisch telen van wiet, probeert dat bedrag via crowdfunding te financieren. Dat maakte zijn advocaat vandaag bekend.

De 64-jarige kweker moet ruim 230.000 euro aan justitie betalen. Donateurs kunnen een gift storten op een rekening van het het advocatenkantoor Anker & Anker.

'Mocht er meer geld zijn binnengekomen dan cliënt aan justitie moet betalen, dan zal het geld worden besteed aan een door cliënt vast te stellen cannabis-gerelateerd doel', schrijft het kantoor op zijn website.

ANP

Weer

 • Woensdag
  19° / 12°
  50 %
 • Donderdag
  16° / 13°
  10 %
 • Vrijdag
  15° / 9°
  50 %
Meer weer