Bijeenkomst Rabobank vruchtbaar

Rien Nagel, lid van de raad van bestuur bij Rabobank Nederland én boerenzoon, praatte leden bij over de financiële ontwikkelingen in de land- en tuinbouw. Hij kreeg daarbij assistentie van Ruud Huirne, directeur Food en Agri Nederland bij Rabobank Nederland.

Marktleider

De belangrijkste ontwikkelingen in een notendop: Rabobank is nog immer ruimschoots marktleider (aandeel 85 procent) op het gebied van financieringen aan de agrarische sector. De kredietverstrekking nam in 2013 fractioneel af ten opzichte van voorgaande jaren (tot 29,1 miljard euro).
Rabobank had net als voorgaande jaren naast Nagel en Huirne een aantal specialisten per agrarisch deelgebied paraat om de vragen van alle aanwezige landbouwjournalisten - al dan niet één op één - te beantwoorden.
Na de toelichting was er - zoals te doen gebruikelijk - ruimte om te netwerken tijdens de door Rabobank verzorgde lunch.
De gesprekken tussen de NVLJ’ers en de Rabo-specialisten hebben inmiddels geresulteerd in een aantal publicaties in bladen en op internet, zodat kan worden gesproken van een vruchtbare bijeenkomst.

René Bouwmeester

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    10° / 3°
    50 %
  • Donderdag
    10° / 2°
    20 %
  • Vrijdag
    11° / 4°
    70 %
Meer weer