StrijbisVerbeek breidt uit met Majstro

StrijbisVerbeek Company wil de behoeftes van haar klanten maximaal in blijven vullen. Om die reden is de collectie van Potchrysanten verder uitgebreid met geplozen Potchrysanten, de Majstro in 12 centimeter pot.

StrijbisVerbeek+breidt+uit+met+Majstro
© SV.CO

De succesvolle samenwerking tussen SV.CO en veredelaar Royal van Zanten heeft er afgelopen jaren toe geleid dat beide partijen blijven inzetten op productinnovatie.

Bij de chrysantenteler gaat er veel aandacht uit naar het door ontwikkelen van de al zeer complete SV.Colllection.

Completer

Met de nieuwe ‘Deco’ categorie binnen de collection, wordt het Potchrysanten assortiment bij de teler steeds completer. De exclusieve ‘Majstro’ mix is een nieuwe, compacte, geplozen Potchrysanten serie in 12 centimeter pot welke SV.CO introduceert in de kleuren wit, geel en roze.

Deze 12cm-serie is transport technisch ook zeer interessant, omdat dit veredeld gedrongen Potchrysanten cultivars zijn.

'Organza' Deco

Binnen enkele weken zal SV.CO de nieuwe ‘Organza’ officieel introduceren. Samen met veredelaar Royal van Zanten bereiden ze de introductie voor.

StrijbisVerbeek Company is een samengaan van Strijbis en Verbeek in 2006. Het bedrijf heeft drie locaties: De Lier (65.000 m2), Maasdijk (45.000 m2) en Kreekrug (30.000 m2). Er werken ruim veertig mensen in vaste dienst.

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    14° / 8°
    20 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer