Winnaars fotowedstrijd maaien bekend

Nieuwe Oogst schreef samen met melkveeadviseur Rob Huinink uit Lichtenvoorde een fotowedstrijd 'maaien, schudden, inkuilen uit'. De uitslag is bekend.

Winnaars+fotowedstrijd+maaien+bekend
© harm elling

De mooiste foto kwam van Harm Elling uit Emmen waar de eerste snede eraf werd gehaald door werktuigenvereniging Emmen e.o. Elling wint hiermee een gratis adviestraject van zes sessies door Rob Huinink.

Tweede prijs

De tweede prijs, een gratis intakegesprek door de Lichtenvoordse melkveeadviseur is voor oud-marathonschaatser Geert-Jan van der Wal die een foto maakte vanaf zijn trekker, tijdens het maaien in Urk.

Derde prijs

Brabander Johan de Jong uit Elsendorp krijgt de derde prijs, het boerenwoordenboek van neerlandicus Wim Daniëls. Hij is onder meer bekend van zijn taalkundige kritiek op het Koningslied.

Meeste likes

De foto die werd ingezonden door de Limburgse Bart Schrijnwerkers werd op Facebook het meest 'geliked': 27 keer.

Selectie mooiste in de krant

De oproep om foto's in te sturen was niet aan dovemansoren gericht; er werd massaal gefotografeerd. Uit het hele land werden fraaie, sfeervolle beelden gemaild.

Nieuwe Oogst plaats zaterdag een selectie van de - door de deskundige jury uitgekozen - negen mooiste foto's. Op onze Facebook -pagina zijn alle ingezonden foto's te zien.

Klik voor de Nieuwe Oogst-fotopagina op bijgesloten pdf

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zondag
    15° / 10°
    50 %
  • Maandag
    17° / 6°
    20 %
  • Dinsdag
    21° / 10°
    60 %
Meer weer