Beurs groentechniek bijna volgeboekt

Het gaat goed met de belangstelling van standhouders voor het nieuwe vakevenement GroenTechniek Holland, meldt de beursorganisator. Het evenement wordt in september in Biddinghuizen gehouden.

'Voor de eerste editie van deze tweejaarlijkse nationale vakbeurs hebben zich al 130 deelnemers ingeschreven die zo’n 350 merken presenteren. Daarmee zijn de expositievelden al 90 procent gevuld’, zegt beursmanager Willem Bierema.

De nieuwe beurs is van 10 tot en met 12 september op het Walibi evenemententerrein in Biddinghuizen. Veel toonaangevende merken, waaronder Toro, John Deere, Kubota, Hitachi, Stiga, New Holland, Husqvarna, Makita, Stihl en JCB, zijn van de partij.

'Daarmee wordt GroenTechniek Holland het totaalevenement waar alles voor aanleg en onderhoud van de groene openbare ruimte wordt gepresenteerd', zegt Bierema.

Federatie Agrotechniek

Het vakevenement biedt volop aanbod op het gebied van onder andere maaimachines, compact trekkers, grondverzet, professioneel tuin en park gereedschap, recycling, beregening, reiniging, onkruidbestrijding en bemesting.

GroenTechniek Holland 2013 is de enige vakbeurs voor bedrijven actief in de openbare groene ruimte in Nederland die onder auspiciën van de Federatie Agrotechniek wordt georganiseerd.

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    16° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer