Linda Voortman beste Webpoliticus

Tweede Kamerlid Linda Voortman van GroenLinks is door een jury gekroond tot de beste Webpoliticus van Nederland. De publieksprijs was voor Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren.

Voortman weet volgens de jury internet in de volle breedte effectief in te zetten. 'Haar website is veelzijdig, actueel, herkenbaar, goed geschreven, strak vormgegeven en een portal naar haar andere activiteiten op het web.'

De politica ontving de prijs maandag in het campagnecentrum van GroenLinks in Utrecht. In haar speech zei ze enorm vereerd te zijn. 'Als politicus moet je niet alleen zenden, maar ook moet luisteren naar de mensen.'

Publieksprijs

Thieme kon de erkenning niet zelf in ontvangst nemen, maar liet via Twitter weten dat ze er heel blij mee is: 'Jullie hebben me aan meest eervolle titel geholpen die er te winnen was in de race voor de beste webpoliticus: de publieksprijs! Dankjewel'.

Volgens de jury heeft SP-voorman Emile Roemer de beste persoonlijke website en is PvdA-lijsttrekker Diederik Samsom de beste gebruiker van sociale media. VVD heeft de beste landelijke partijwebsite.

Jury

De jury van de sociale mediaverkiezing bestond uit Boris van der Ham, Chris Aalberts, Frank Janssen en Willem Hendrikx.

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    9° / 2°
    70 %
  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    11° / 2°
    50 %
Meer weer