Coöperatieprijs sluit op 15 september

Agrarisch ondernemers kunnen zich deze week nog aanmelden voor de NCR Coöperatieprijs. Na 15 september gaat de jury uit de aangemelde ondernemers drie finalisten selecteren.

De prijs wordt dit jaar uitgeloofd in het kader van het Internationale Jaar van de Coöperatie. De Nationale Raad voor land- en tuinbouw (NCR) gaat hiermee op zoek naar de meest coöperatieve boer of tuinder van Nederland.

Aan de NCR Coöperatieprijs is een agrarische studiereis verbonden ter waarde van € 3.500. De NCR vroeg de aangesloten coöperaties om leden voor te dragen, maar ook individuele ondernemers kunnen zichzelf of een collega aanmelden.

Schroom

Ruud Galle, directeur van de NCR, is tevreden met de reacties tot nu toe. 'Onze leden zijn heel enthousiast over het initiatief. We merken wel dat veel coöperaties enige schroom hebben om een lid voor te dragen.'

Bescheidenheid is niet nodig, vindt de NCR-directeur. 'Juist nu biedt de coöperatie antwoorden die andere ondernemingsvormen niet bieden. Wij zoeken de boer of tuinder die net dat stapje meer zet op het gebied van coöperatief ondernemen.'

Inzenden

Aanmelden voor de NCR Coöperatieprijs kan telefonisch 030-2840490 en digitaal via het aanmeldformulier op www.cooperatie.nl. Inzenden kan nog tot 15 september.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    17° / 5°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
  • Maandag
    17° / 7°
    20 %
Meer weer