Plantarium opnieuw groots van opzet

De beurs Plantarium , voor detailhandel, boomkwekers en groenvoorzieners, kent opnieuw veel standhouders. De beurs wordt van 22 tot en met 25 augustus gehouden in de omgeving van Boskoop.

In een tijd dat voor de tuinbouw en sierteelt de bomen niet tot in de hemel groeien, ziet het er voor de internationale vakbeurs voor de boomkwekerij www.plantarium.nlPlantarium 2012 uitstekend uit. Half juli waren er al 320 deelnemers ingeschreven en daarmee evenaart de vakbeurs in haar 30e editie het succes van vorig jaar.

Onder de deelnemers bevinden zich 60 buitenlandse bedrijven uit 14 landen. Inmiddels hebben zich bedrijven aangemeld uit Australië, België, China, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Ierland, Israël, Italië, Luxemburg, Polen, Spanje, Verenigde Staten en Zwitserland. Onder hen 53 groene bedrijven en 7 toeleveranciers.

Nieuw is de Hall of Fame. In deze ruimte in de corridor naar de huisbeurzen krijgen de deelnemers gelegenheid hun producten met foto’s te presenteren op grote (3 bij 2 meter) billboards. Inmiddels hebben zich daar al bijna 40 bedrijven voor aangemeld.

Dertigste editie

De vakbeurs wordt voor de 30e keer gehouden. De Plantarium is van 22 tot en met 25 augustus is het Plantariumgebouw, International Trade Centre aan de Italiëlaan 4 in Hazerswoude-Dorp/Boskoop. De beurs is alle dagen van 9 tot 18 uur geopend, met uitzondering van zaterdag 25 augustus. Dan sluiten de poorten al om 16 uur.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    12° / 3°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 4°
    70 %
Meer weer