Varkenssector reikt Gouden Krul uit

De varkenssector start een verkiezing voor het mooiste varkensbedrijf van Nederland. De uiteindelijke winnaar krijgt de gouden krul.

Varkenssector+reikt+Gouden+Krul+uit
©

De verkiezing, die geheel via internet wordt gehouden, wordt uitgevoerd door de Nederlandse Vakbond Varkenshouders (NVV) en wordt ondersteund door LTO.

Vanuit de hele varkenssector worden mensen en bedrijven benaderd om zich op te geven voor de verkiezing. Kandidaten kunnen zichzelf aanmelden, maar ook door vrienden, kennissen, familie, collega’s en vertegenwoordigers in de varkenshouderij worden opgegeven.

Fotoreportage

Een jury kiest drie finalisten bij wie een uitgebreide fotoreportage wordt gemaakt. Vanaf 1 september kunnen mensen via internet kiezen wie het mooiste bedrijf heeft. De campagne loopt tot 1 maart 2013.

De uiteindelijke winnaar wordt een soort ambassadeur voor de varkenssector en krijgt de Gouden Krul. De varkenssector wil met de verkiezing de varkenshouderij op een positieve manier in beeld brengen.

Aanmelden

Wie mee wil doen, kan zich voor 1 juli 2012 aanmelden via: info@degoudenkrul.nl. De aanmelding moet zijn vergezeld van een mooie foto van het varkensbedrijf en een motivatie waarom juist dit bedrijf het mooiste is van Nederland.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer