Frisse wind door JAV met Ladies Night

Het ledenaantal van de Jonge Agrarische Vrouwen (JAV) Noord loopt al jaren terug. Met de Ladies Night hopen de vrouwen de bekendheid te vergroten en meer jonge meiden te trekken.

Frisse+wind+door+JAV+met+Ladies+Night
© Nieuwe Oogst

'We willen graag een frisse wind door de JAV, want er zijn nauwelijks meiden tussen de 16 en 25 jaar lid', zeggen Judith van Briemen (29) uit Winsum, Annely Langereis (31) uit Ten Boer en Sandra Bouwman (32) uit Den Andel.

Niet doodbloeden

'De JAV is er voor vrouwen van 16 tot en met 35 jaar. Over een paar jaar zijn we allemaal 35. Het is niet bedoeling dat de JAV doodbloedt', vinden de dames.

De Jongere Agrarische Vrouwen Groningen houden donderdag 12 april hun eerste www.najk.nl/fileadmin/najk/user_upload/Projecten/Alleskunner/Uitnodiging_Ladies_Night_12_april_2012.pdfLadies Night in Diergezondheidscentrum Groningen van Stad tot Wad in Groningen.

Er zijn 4 verschillende workshops. Zo kunnen de vrouwen een kledingadvies krijgen van ondernemerscoach en kledingadviseur Marianne Kremer.

Spuiten en slikken

In de workshop 'Spuiten en slikken bij jongvee' vertelt een dierenarts van veeartsenpraktijk Van Stad tot Wad hoe je op een praktische manier diagnoses bij jongvee kunt stellen. Meer info via lvanmispelaar@alleskunner.nl.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    10° / 3°
    50 %
  • Donderdag
    10° / 2°
    20 %
  • Vrijdag
    11° / 4°
    70 %
Meer weer