La Place koopt kaas lokaal in

La Place, de horecaketen gelieerd aan warenhuis Vroom en Dreesmann, haalt de inkoop van kaas dichter bij huis. Alleen lokale en regionale aanbieders van kaas wordt gevraagd product te leveren.

La Place wil in zee met 25 melkveebedrijven voor levering regionale kaas. De keuze voor boerenkaas past in het nieuwe concept 'La Place Food', waarin het gebruik van verse en ambachtelijke streekproducten centraal staat.

La Place heeft 200 vestigingen in Nederland en België. De keten mikt op een aanbod met 60 verschillende soorten Nederlandse kazen. De producten zijn afkomstig van boerderijen met 70 tot 90 koeien.

De Mekkerstee

De organisatie is inmiddels contractbesprekingen gestart met diverse producenten. Zo wil La Place onder andere de kazen van Landgoed Kaams uit Deurningen en de biologische boerenbrie van kaasmakerij Bastiaansen uit Molenschot opnemen. Ook de boerenkaas van zuivelhoeve Poldergenot in Rutten is in beeld, evenals de biologische geitenkazen van zorgboerderij De Mekkerstee.

Naast kaas wordt ook gewerkt aan het aanbieden van andere streek- en ambachtelijke producten, zoals vleeswaren, brood en salades, quiches en taarten. La Place wil het versconcept langzaam uitrollen over alle horecagelegenheden.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer