TV-commercial 144 vraagt aandacht alarmlijn

De TV-commercial om 144 meer bekendheid te geven, wordt sinds enkele dagen uitgezonden. Dieren in nood beelden de cijfers van dit alarmnummer uit.

Het is een warme zomerdag. Hete lucht trilt boven het asfalt. Op een verlaten parkeerterrein bij het strand staat een auto. Vanuit deze snikhete auto hoort de kijker een hond blaffen en door de ramen heen ziet hij het dier bewegen op de achterbank.

Als de camera dichterbij komt, blijkt het geen hond maar de cijfers 144 met dezelfde vacht, grootte en gedragingen als de viervoeter. Het alarmnummer ligt op de achterbank uitgeput te hijgen van de hitte.

Red een dier

Deze scene vormt het openingsshot van de tv-commercial en wordt gevolgd door een koe in de sloot en een paard aan een touw bij een vervallen boerderij. Een stem aan het einde van de reclame zegt: 'Ziet u een dier in nood? Bel 144 en red een dier (lokaal tarief).'

Naast deze televisiespot wordt er ook doormiddel van advertenties aandacht voor www.144redeendier.nl/campagne114 gevraagd.

http://www.youtube.com/v/CBMCbLIcMJQ?version=3&feature=player_detailpage" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="360"></object>

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer