Betuwse+Bloem+hoopt+op+blijvende+steun
© Betuwse Bloem

Betuwse Bloem hoopt op blijvende steun

Provincie Gelderland besluit binnenkort of zij de Betuwse Bloem ook de komende jaren blijft ondersteunen. Daarom waren Gedeputeerde Staten uitgenodigd voor een werkbezoek aan dit initiatief.

De Betuwse Bloem is een netwerkorganisatie voor de Gelderse tuinbouw. Ondernemers die actief zijn bij de Betuwse Bloem, ontvingen het college vorige week in het glastuinbouwgebied Bergerden.

Toekomstvisie

In de kas van tuinder Stef Huisman presenteerde voorzitter Ferry Hollinger van het Ondernemersplatform Betuwse Bloem de visie van de sector op haar eigen toekomst.

'We hebben gezamenlijk een Ambitieprogramma 2012-2015 opgesteld. De structuur van de Betuwse Bloem is uniek. Ondernemers, kennisinstellingen en overheden werken samen aan het verbeteren van het vestigingsklimaat en ondernemersklimaat.'

Waardering

Hollinger sprak de wens uit dat Gelderland de Betuwse Bloem blijft ondersteunen. 'Binnen het college is er veel waardering voor de manier waarop de Betuwse Bloem zich hard maakt voor de sector', reageerde commissaris van de Koningin Clemens Cornielje.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  7° / 1°
  30 %
 • Donderdag
  3° / 1°
  80 %
 • Vrijdag
  5° / 2°
  80 %
Meer weer