%E2%80%99t+Gaat+om+eigen+veiligheid
© Willem Dijkema

’t Gaat om eigen veiligheid

Kinderen van de St. Stephanusschool in Bornerbroek hebben vanmorgen praktijkles gekregen over de gevaren van landbouwmachines op de openbare weg.

Emiel Burgers van AOC Doetinchem, loonwerker De Weer en Wilmink verzorgden voor de kinderen een boeiende praktijkles in en rondom trekkers met een aanhanger, een ploeg en een hooischudder. De Claas Jaguar maakte het ‘feest’ compleet.

Zie je mij

Onder het motto: ‘Zie je mij, zie ik jou’ leerden de kinderen over de gevaren van de dode hoek en het uitzwenken van machines. Emiel Burgers wist de kinderen boeiend bij de les te houden. ‘Houd afstand van landbouwverkeer’, hamerde hij er bij de kinderen in.
‘Ja!’, beaamde één van de scholieren. ‘Want het gaat om je eigen veiligheid.’

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  9° / 2°
  0 %
 • Dinsdag
  12° / -1°
  0 %
 • Woensdag
  14° / 1°
  5 %
Meer weer