Jan van Vugt overleden

Oud-directeur van de Pigture Group Jan van Vugt is dinsdagmorgen op 64-jarige leeftijd overleden.

Jan+van+Vugt+overleden
©

Van Vugt was van 1986 tot 2008 directeur van Pigture Group en haar rechtsvoorgangers. Tijdens zijn carrière ontwikkelde hij Pigture Group van een regionaal opererend bedrijf tot een toonaangevende wereldspeler op gebied van varkensfokkerij.

Hij speelde hiermee niet alleen een belangrijke rol in de ontwikkeling van Pigture Group, maar leverde ook een duidelijke bijdrage aan de ontwikkeling van de varkenshouderij in Nederland, schrijft de Pigture Group.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  8° / 0°
  10 %
 • Zaterdag
  10° / 4°
  10 %
 • Zondag
  10° / 4°
  10 %
Meer weer