Gunstige+vooruitzichten+vakbeurs+Sitevi+2019
Nieuws
© Vidiphoto

Gunstige vooruitzichten vakbeurs Sitevi 2019

De vooruitzichten voor van deze komende editie van de Sitevi, de internationale vakbeurs voor de groente-, fruit-, wijn en olijfteelt, zijn bijzonder gunstig.

De Sitevi beleefde in 2017 een recordeditie, zowel voor exposanten als bezoekers. Dat lijkt dit jaar weer het geval te zijn. Om aan de grote vraag van deelnemers te voldoen, zal voor de komende editie een extra tijdelijke hal op het expositiecomplex worden geplaatst. De Sitevi is dit jaar van 26 tot en met 28 november in Montpellier, Frankrijk.

Op twee maanden voor opening van de beurs, is de totale beursoppervlakte nagenoeg verhuurd en hebben 169 nieuwe exposanten zich ingeschreven ten opzicht van 2017. Met deze groei wordt, net als in 2017, de capaciteit van de bestaande expositiehallen overschreden. Van de exposanten biedt 95 procent equipment en diensten voor de wijnbouw, 60 procent biedt diensten voor de groente- en fruitteelt en 47 procent voor de olijfteelt.

Internationaal

De Sitevi is wereldleider op het gebied van wijnbouw, groente-, fruit- en olijfteelt. De aankomende editie telt 28 procent internationale exposanten, een stijging van 23 procent. Daarbij maken vier nieuwe landen hun opwachting op de beurs: Kroatië, Zwitserland, Noorwegen en Verenigd Koninkrijk.

De standhouders tonen vooral machines en diensten op het gebied van wijnbouw, wijnoogst, grondbewerking, trekkers, veldspuiten, oogstmachines, verpakking, conservering, bewaren en irrigatiesystemen. Uit Nederland zijn de volgende bedrijven op de beurs aanwezig: Van Wamel, Farmax en Mijlpaal.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  5° / 2°
  80 %
 • Vrijdag
  9° / 5°
  80 %
 • Zaterdag
  5° / -1°
  30 %
Meer weer