Kwekers+kamerhortensia%27s+De+Bonfut+en+Dijk+van+Dijk+fuseren
Nieuws
© Nieuwe Oogst

Kwekers kamerhortensia's De Bonfut en Dijk van Dijk fuseren

De kwekerijen De Bonfut in Honselerdijk en Dijk van Dijk in De Lier runden al een gezamenlijke onderneming op het gebied van jonge planten. Na 6 jaar samenwerking besluiten de twee bedrijven tot een volledige fusie. Samen beschikken de kwekerijen over ruim 20 hectare kas en buitenveld voor de teelt van kamerhortensia's.

De dagelijkse operationele zaken bij de bedrijven veranderen nog niet direct. Op dit moment wordt een breder managementteam voor beide bedrijven samengesteld onder leiding van Erik van der Valk en Robin van Dijk. De grondlegger van Kwekerij De Bonfut, Henny Zwinkels, blijft betrokken bij het bedrijf als adviseur.

Ook worden de marketingactiviteiten van zowel De Bonfut als Dijk van Dijk dit seizoen gecontinueerd. Ondertussen wordt aan een marketingvisie gewerkt die past bij de gezamenlijke strategische ambities.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  35° / 18°
  10 %
 • Zondag
  33° / 20°
  10 %
 • Maandag
  33° / 21°
  20 %
Meer weer