Opening melktap in Renswoude

Burgemeester Petra Doornenbal van gemeente Renswoude heeft dit weekend de melktap geopend op de boerderij van Helma Breunissen en Evert Blaauwendraat.

Daarna opende de burgemeester de deuren van de stal, waarna de koeien voor het eerst naar buiten konden. 'Dit is het derde jaar dat we de koeien naar buiten doen en ook meteen een mooie manier om de melktap te openen', vertelt Breunissen van boerderij De Wachteldonk.

Volgens Breunissen is de melktap een goede manier om de sector te promoten. 'Omdat ik het idee heb dat steeds meer mensen van de boerderij af komen te staan. Dus ik denk dat het goed is om te laten zien waar je mee bezig bent, zodat mensen daar een idee bij krijgen.'

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  6° / 0°
  30 %
 • Maandag
  6° / 0°
  20 %
 • Dinsdag
  9° / 1°
  85 %
Meer weer