Utrechtse streekverkoop ook bij Makro

Makro Nieuwegein gaat samenwerken met agrarische coöperatie Local2Local uit de Kromme Rijnstreek, waarbij zo'n vijftig regionale producenten zijn aangesloten.

Utrechtse+streekverkoop+ook+bij+Makro
© Makro

De Makro-vestiging richt een netwerkplein in voor de verbinding tussen leveranciers en eigen klanten en biedt de producten van Local2Local te koop aan. Nieuwegein is vooralsnog de enige Makro-locatie waar de invulling als ontmoetingscentrum zo nadrukkelijk is ingevuld.

Het netwerkplein 'werken&netwerken' hoort bij het nieuwe format van de Makro. Het werken&netwerken moet het verschil gaan maken met andere groothandels en de reden zijn dat klanten naar Makro komen.

Verhaal

In de nieuwe, verbouwde vestigingen is daarvoor een speciale plek ingericht. Samenwerking met Local2Local betekent voor Makro ook een sterkere relatie met lokale ondernemers.

Makro-klanten kunnen het verhaal achter de producten aan hún klantenkring overbrengen – mogelijk ondersteund door een bezoek aan een teler of een speciale workshop in de Makrovestiging zelf.

500 producten

Local2Local bestaat 3 jaar en heeft inmiddels een online assortiment van 500 boerenproducten, waarvan er zo'n 70 tot 80 producten bij Makro staan.

Coöperatie Local2Local Kromme Rijnstreek U.A. is een initiatief van Huub van de Maat (Stichting Terecht Anders), Mark Frederiks (Stichting Terecht Anders / Amped) en Anton van Garderen (Zachtfruitbedrijf van Garderen en LTO Noord Utrecht).

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    10° / 3°
    50 %
  • Donderdag
    10° / 2°
    20 %
  • Vrijdag
    11° / 4°
    70 %
Meer weer